Dans dig glad

Dans dig glad & spis dig sund

Det behøver ikke at være svært at transformere din hverdag og opnå en gladere og sundere livsstil.

BOGEN ER UDE NU!
📦 Bestil nu og få leveret til døren

Du er stjernen i dit eget liv

Du er stjernen i dit eget liv, og først når du tager hånd om dig selv, kan du være der 100% for andre. En sundere og gladere livsstil er altså ikke bare en investering i dig selv, men lige så meget en investering i dem, du elsker og holder af. Denne selvhjælpsbog er til dig, der drømmer om et holdbart vægttab, mere selvkærlighed eller sundere vaner og rutiner. Du får adgang til 3 eksklusive dansetræninger, du kan lave hjemme i stuen, samt ’10 veje til mere selvværd og livsglæde’ og en masse redskaber, der hjælper dig til at opnå madro.

FÅ DIT EKSEMPLAR LEVERET TIL DØREN!

Intet mad er forbudt.

Det hele handler om balance og mængder, men hvis du kunne tænke dig at spare på sukkeret i din hverdag, får du her 40 lækre opskrifter uden tilsat sukker, hvor hele familien kan spise med. Der er retter til hele dagen samt kager og desserter.

DANS DIG GLAD & SPIS DIG SUND

AF MORTEN KJELDGAARD

morten dancing

Hvem er Morten?

Morten Kjeldgaard er en erfaren sundhedscoach, der også er kendt som danseinstruktør i det populære TV2 program Vild Med Dans. I sine on- line forløb har han hjulpet et væld af mennesker til et sundere liv med mere energi, livsglæde og overskud. Nu vil Morten via denne bog også hjælpe og motivere DIG på din rejse mod en sundere livsstil ved at Danse Dig Glad og Spise Dig Sund.

Levering direkte til døren.