Morten
KJELDGAARD

🕺🏼Stifter
🕺🏼personlig træner og kostvejleder

Jeg har hele mit liv været interesseret i sund kost og træning, og hvordan en sund livsstil påvirker vores liv. Med sund kost og træning opnår jeg den bedste version af mig selv, og jeg vil gerne hjælpe andre med at opnå det samme.

 

Jeg elsker at hjælpe folk i mål med det, de selv troede var umuligt at opnå. Vi kan meget mere, end vi tror, nogle gange skal vi bare have hjælp af nogen, der tror 100% på os, og som ved, hvad der skal til for at få succes.

Efter over 10 år som professionel danser i blandt andet Vild Med Dans har jeg lært meget om at arbejde med mennesker, der kaster sig ud i noget, hvor de ikke er på hjemmebane. Ude af vores komfortzone bliver vi usikre, skrøbelige og har brug for den rette støtte for at nå i mål. Jeg har lært utrolig meget om mennesker i den forbindelse, og det jeg bruger meget i coachingen i mine onlineforløb.

“Jeg har samlet det bedste team, der har relevante kompetencer indenfor områder, som jeg ikke selv har.
På den måde kan jeg garantere, at mine online klienter får den bedste coaching. Fælles for alle mine specialister er, at de er ambitiøse, positive og empatiske præcis som mig selv.
Som team skaber vi tryghed og griber succesoplevelserne samt hjælper med opbakning i de udfordrende perioder.
Vi sørger for, du ikke føler dig alene, hvilket er afgørende for at nå i mål med et vedvarende resultat.

FREDERIKKE

Forløbscoach
🕺🏼FITNESSINSTRUKTØR UDDANNELSE
🕺🏼PERSONLIG TRÆNER & KOSTVEJLEDER
🕺🏼Guidet kvinder i flere år til at starte i de rigtige forløb for dem og selv coachet kvinder

Frederikke er den første, du får kontakt til i teamet 📞. Når du skriver dig op til en snak her på hjemmesiden, er det Frederikke, du får den første snak med. Frederikke har flere års erfaring med at rådgive kvinder og mænd til hvilke forløb, der er rigtigt for dem, og når hun også selv har coachet dem, har hun en fantastisk indsigt i, præcis hvad du har behov for.

Frederikke brænder for at kunne hjælpe andre med deres mål og drømme og at kunne være med til at gøre en forskel i deres hverdag. Hun har selv danset i 6 år, så hun ved hvilken livsglæde det kan give i ens hverdag. At være den første, der har kontakt med alle jer skønne kvinder og mænd, falder Frederikke meget naturligt, og hun får meget ros for hendes forståelse for deres situation, og at hun tager sig tid til at møde dig netop, hvor DU er i din rejse.

Alle fortjener at føle sig tilpas i sin egen krop, for sundhed omfatter meget mere end blot kost og træning; det er en rejse mod velvære, som omfatter mental, følelsesmæssig og fysisk balance, noget hun brænder for at formidle.

“Morten er energisk og passioneret ligesom jeg selv er, så jeg vidste, det var ham jeg skulle arbejde sammen med. Han deler en hvis livsglæde, mange fortjener at opleve, hvilket er en fornøjelse at være en del af. Hele teamet er kompetent og at have første snak med jer og sende jer videre til dygtige coaches er en fornøjelse.”

Sebastian - coach

 🕺🏼STATSAUTORISERET KLINISK DIÆTIST
 🕺🏼KURSUS I TVANGSOVERSPISNING (BED) VED KOST OG ERNÆRINGSFORBUNDET
 🕺🏼UDDANNET VANECOACH
 

Sebastian brænder for at hjælpe mennesker med at opnå en sundere og mere balanceret livsstil ud fra deres kontekst.

Derudover har han erfaring med det kliniske arbejde som diætist på et hospital. Han har professionel erfaring med både fysisk og online kostvejledning i forbindelse med vaner, vægttab, og spiseforstyrret adfærd samt erfaring med ernæringsterapi af alvorligt syge mennesker.

Sebastian har selv oplevet at være overvægtig som barn, dette udviklede sig til en spiseforstyrrelse (anoreksi) og dermed et forstyrret billede af krop og mad, som han nu brænder for at hjælpe andre med at forbedre. Sebastian får meget ros for at være der 100% for klienterne, at svare lynhurtigt og at være fagligt meget stæk.

Sebastian er far til en lille dreng og har derfor indsigt i familielivets svære balance mellem at prioritere tid til sig selv og familien.

“Jeg arbejder sammen med Morten, fordi hans tilgang til livet og måden, hvorpå man finder frem til en sund og balanceret livsstil, er mega inspirerende og fuldkommen i overenstemmelse med mine egne holdninger. Den livsglæde Morten har er virkelig motiverende og understøtter hans måde at vejlede og møde mennesker på.”

EMILIA - coach

🕺🏼BACHELOR I IDRÆT OG FYSISK AKTIVITET
🕺🏼ER NU KANDIDATSTUDERENDE I IDRÆTSVIDENSKAB

Emilia brænder for at rådgive og støtte andre til et liv i balance. Hun lægger stor vægt i arbejdet med målsætninger, hvordan de bør afspejles af personlige værdier, og hvordan de små steps på vejen mod målet kan opnås. Den individuelles mentale udvikling er særdeles vigtig - at lære at hvile i sig selv, være god mod sig selv og gøre ting i livet, der giver den enkelte livsglæde.

Alle skal have muligheden for finde deres måde at være fysisk aktive på, for at være aktiv er meget mere end at få sved på panden. Et balanceret forhold til mad og øget aktivitet kan optimere livskvaliteten på så mange parametre. Det fortjener alle at opleve på egen krop.    

Gennem sin uddannelse har Emilia kurser indenfor blandt andet coaching, ernæring, sportspsykologi, anatomi, træningsfysiologi og didaktik. Hendes mange års undervisnings- og online coaching erfaring har dannet grundlag for stærke kompetencer i vejledning indenfor vane- og livsstilsændringer, opstramning og vægttab. Emilia har en baggrund som tidligere eliteatlet med seks år på det danske ungdomslandshold. En karriere som har givet hende en stor indsigt i vigtigheden af den mentale sundhed for at kunne præstere i alle livets aspekter.

“Jeg var ikke et sekund i tvivl om at, det ville være fantastisk at arbejde med Morten.
Han er så passioneret, energisk og inspirerende i sin coaching, og jeg er så taknemmelig for at være en del af hans team. Et team med brede kompetencer, højt humør og et samarbejde i top, som står klar til at omfavne hver klient til at opnå deres mål”.